„Само ИТН не е участвала в управлението, само ние можем

...
„Само ИТН не е участвала в управлението, само ние можем
Коментари Харесай

Филип Станев от ИТН: Само ние сме партия на промяната, защото никога не сме участвали във властта

„ Само Има Такъв Народ не е взела участие в ръководството, единствено ние можем да споделяме, че сме партия на смяната. Всички други са взели участие под една или друга форма в ръководството. “

Това сподели лидерът на листа на " ИТН " Филип Станев в предаването на „ Лице в лице “.

Той съобщи, че в партията има доста специалисти: „ Популярността, която имахме като предаване, беше мостът специалисти да влязат във групировката. “

Станев разяснява и че да се води диалог с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и ГЕРБ „ освен е несъстоятелно, само че и непочтено за гласоподавателите “.

" Ние години наред приказваме, че са провалили страната. Това би звучало като изменничество към българския суверен, ние на процедура водиме война с тях “, добави той.

Станев изясни, че не може да се не разрешава поддръжка, само че можеш да кажеш, че не искаш да работиш с някого и разяснява, че не трябва да се опасяваме от избори в народна власт.

„ Избирателите вземат решение, призоваваме да създадат по този начин, че да има кабинет. Имаме специалистите, имаме и хората. Подготвени сме за това, всичко е в ръцете на суверена. Искаме всичко друго от това, което е в този момент. Не бива да позволяваме да имаме министър председател, който да пристигна на подобен гребен на публичното доверие през 2009 година и 12 години по-късно да го виждаме по какъв начин спи гол до натъпкано с евро и кюлчета злато шкафче и да има „ Мата Хари “, и " Магнитски " да ни опозорява пред Европа и света “, сподели още той.

По думите му освен е значимо " да се махне Иван Гешев, само че и да последва сериозна правосъдна промяна ".

„ Прокуратурата би трябвало да отиде към изпълнителната власт, да е извадена от правосъдната. По-скоро е съветския модел този, който работи у нас. Докато я има тази недостижимост, ще е по този начин, по тази причина в случай че имаме опция да управляваме, това ще е първото, което желаеме да създадем “, разясни Станев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР