Само една телефонна измама е имало, след като миналата седмица

...
Само една телефонна измама е имало, след като миналата седмица
Коментари Харесай

Само една телефонна измама след ареста на бандата от Горна Оряховица

Само една телефонна машинация е имало, откакто предходната седмица полицията арестува тайфа от Горна Оряховица. Това заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов и добави, че тя е била осъществена от територията на България, а не от Румъния. Именно от северната ни съседка правеха позвъняванията си членовете на арестуваната тайфа.

Иванов прикани хората да внимават по време на Великденските празници да не станат жертви на джебчийска кражба. Полицията пък ще следи да не се позволен кражби, до момента в който хората са на отмора.

За да се обезпечи по-лесно придвижване, е въведена възбрана на следващия ден от 16 до 20 часа тировете да се движат по първокласните пътища и автомагистралите, заяви районната министърка Петя Аврамова.

Тя напомни, че на няколко виадукта по автомагистрали " Тракия " и " Хемус " има поправки и придвижването се реализира в едната лента. За да спомогне за по-бързото напредване, тук-там там ще има пътни служители на реда и в случай че се постанова, те ще контролират придвижването.

Проведени са рутинни тренировки за реакция при заплаха от тероризъм на всички пристанища, гари, летища и автогари, заяви транспортният министър Росен Желязков. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР