Само една от всичките ще е финалистката, която ще чуе

...
Само една от всичките ще е финалистката, която ще чуе
Коментари Харесай

Елена от Ергенът в тежка депресия, ето какво разкри: той се възползва от мен и ме захвърли!

Само една от всичките ще е финалистката, която ще чуе мечтаното „ Обичам те “ от Евгени Генчев в риалити формата „ Ергенът “. И това несъмнено няма да е Елена, както се твърдеше първоначално.

Не единствено всички видяха, че пианистът няма пристрастеност към нея – има диалог, има другарство, само че не и химия…

само че и самата Елена-Антоанета изпаднала в адска рецесия, разкриха източници от кухнята на предаването. Любовта, която се породила в нея към Евгени, внезапно минала в засегнатост, оскърбление и настървение. А все още тя още не желала и да чува за него, макар че от фотосите на формата минаха месеци.

Причината е, че Елена, която с право се има за начетена и умна, се оказа употребена и действително използвана от Евгени, който след това й сподели пътя. Е, момчето не я е насилило, несъмнено, а тя сама му се „ постави “, в опитите си да го влюби в себе си, само че то в случай че ставаше така…

Помним по какъв начин Елена персонално се съблече и остана по монокини пред Генчев и то на първата им среща. Именно там, на плажа, двамата са правили с@кс, когато екипът ги е оставил на мира. Но, за жал на Елена, даже това не пробудило възприятията на Евгени към нея.

„ Стоях пред него г@ла! Но освен тялото, а и душата ми беше г@ла. Разкрих му се по този начин, както никоя друга не го направи, а той се възползва като нерез и ме захвърли. Не желая да слушам за него “, пред рецесия била Елена.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР