Само един от задържаните петима души за заличаване на серийни

...
Само един от задържаните петима души за заличаване на серийни
Коментари Харесай

Съдът в Пловдив остави в ареста само един за пренабитите номера на коли

Само един от арестуваните петима души за изтриване на серийни номера на крадени коли , остава в ареста. Това реши във вторник Районният съд в Пловдив, оповестява Българска национална телевизия.

Това е посоченият за главен мотор на огромната скица 54-годишен мъж.

След траяло близо 6 часа съвещание съдът освободи против гаранция от 3000 лева брачната половинка на арестувания , за която от прокуратурата настояват, че е поддържала контакт по телефона с евентуалните клиенти на противозаконната услуга, струваща 6000 лв. на кола.
 Разкриха огромна скица за замяна на номерата на крадени коли
Разкриха огромна скица за замяна на номерата на крадени коли

Четирима души са задържани

Съдебният състав реши да пусне против подписка още един от арестуваните - 71-годишен мъж. В хода на следствието у него са открити голям брой бланки и документи, оповестиха от прокуратурата.

Припомняме, че бе разрушена незаконна група за изтриване и замяна на идентификационни номера на крадени коли. В Пловдив бяха арестувани четирима мъже. Главните настоящи лица в схемата са мъж и жена от София - на 54 и 53 години.

Схемата е работила най-рано от началото на 2022 година, когато доста безценен автомобил е бил откраднат в пловдивско село , а в хода на интервенцията е бил открит в друго село при един от арестуваните. Той и останалите са имали стройно проведена активност по пренабиването на номерата на рамите на крадените коли, както и тези на моторите.

Целта е била да може крадените коли, част от тях от Германия, да бъдат съответно регистрирани пред " Пътна полиция ".

Участниците в групировката са подпомагани от 74-годишен мъж в София, у който са открити голям брой бланки и документи , които са служили за напредване на цялата документи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР