Само два месеца след въвеждането на безвизово влизане за Израел,

...
Само два месеца след въвеждането на безвизово влизане за Израел,
Коментари Харесай

Могат ли американските визови забрани да възпрат насилието на Западния бряг от страна на израелски заселници?

Само два месеца след въвеждането на безвизово влизане за Израел, Съединените щати лимитират израелските заселници да пътуват до Съединени американски щати, в случай че е известно, че вземат участие в принуждение против палестинци в окупирания Западен бряг.

Във вторник Държавният департамент на Съединени американски щати разгласи, че е почнал да вкарва визови ограничавания за „ лица, за които се счита, че са взели участие в подкопаването на мира, сигурността или стабилността на Западния бряг “.

Часове след известието израелският министър на защитата Йоав Галант сподели на конференция: „ За страдание има принуждение от екстремисти, което би трябвало да осъдим “, до момента в който доста американски чиновници приканиха Израел да приложи по-строги ограничения против сходни произшествия.

Въпреки че някои считат визовата възбрана за позитивна стъпка, други настояват, че тя е надалеч от това, което Съединени американски щати фактически могат да създадат, с цел да овладеят израелското принуждение. Наблюдателите също по този начин показаха угриженост по отношение на малка врата в политиката, която разрешава на америк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР