Само дни след историческия си триумф на Финалния турнир в

...
Само дни след историческия си триумф на Финалния турнир в
Коментари Харесай

Григор Димитров: Тази победа значи много за страната ми

Само дни след историческия си успех на Финалния шампионат в Лондон, Григор Димитров даде извънредно изявление за CNN. Световният номер 3 акцентира, че се усеща горделив от обстоятелството, че е българин и че знае какво е смисъла на триумфите му за страната ни.

„ Тази победа значи доста за мен, за моето семейство, за моя отбор, само че и за страната ми. Горд съм, че съм българин, цялостен живот играя за моята татковина и съм сигурен, че хората ще оценят това, съобщи Григор в студиото на CNN.

Виждайки след всеки мач знамената, атмосферата, в действителност е необикновено. Чувствах се по този начин като че ли играя вкъщи. Винаги е прелестно, когато постигнеш нещо такова за страна като моята. Разбира се, ние имаме обичаи в тениса със сестрите Малееви. Искам това да бъде образец освен в спорта, само че и на усърдната работа. Да покажа, че когато се трудиш крепко няма никакво значение от кое място си. Когато мечтаеш за огромни неща, полагаш нужните старания, предан си и правиш това със пристрастеност – всичко си идва на мястото и резултатите са налице “, добави още първата ни ракета. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР