Само 32% от българките, участвали в анкета на Dove, смятат

...
Само 32% от българките, участвали в анкета на Dove, смятат
Коментари Харесай

Само 32% от българските жени се чувстват красиви

Само 32% от българките, взели участие в анкета на Dove , считат себе си за красиви.

Какво в действителност дефинира хубостта ни? Кой и за какво основава шаблона? Доколко сме длъжни да живеем живота си като дами, подвластни от този образец?

Тези въпроси повдига козметичната компания Dove , която стои зад новия план “Книга за същинската хубост ”. В нея 10 елементарни дами описват своите невероятни истории за това по какъв начин са разкрили своето самочувствие, освен това всяка от тях го е разкрила по друг път, само че в последна сметка вътре в себе си.

Като част от плана компанията организира анкета измежду над 4000 дами на възраст от 16 до 65 години от всички краища на България. Оказва се, че едвам една трета от тях имат чувството, че са красиви. 57% от дамите декларират, че виждат хубостта в фамилията и децата. И въпреки всичко, 71% от запитаните мислят, че това, което прави една жена красива, е нейната вътрешна убеденост, мощ и успокоение.

Последното получава и своето материално доказателство – изданието “Книга за същинската хубост ”, дело на Dove . В нея историите на десетте определени дами са разказани вълнуващо и запаметяващо се от писателите Теа Денолюбова, Ралица Генчева, Деси Нико, Ралица Стоянова, Елица Мавродинова, Радослав Гизгинджиев и Росен Димитров.

Изданието бе показано на особено събитие в клуб “Книгата ” в София, където участваха както създателите, по този начин и участничките, разказали своите истории. Вълнението им явно бе споделено, а от сцената то бързо се придвижи и върху всички поканени посетители.

Защото посланието, че хубостта ни идва от това да обичаме и да бъдем обичани, да се усещаме скъпи за околните си и да живеем свободно, нямаше по какъв начин да не ни допре. Ще допре и вас!

Книгата ще бъде популяризирана гратис в книжарници “Сиела ” до 18 юли, като може да бъде изтеглена и в електронен формат от https://dovemybeauty.bg/real-beauty-book.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР