Само 2 точки делят Ливърпул от бленуваната вече 30 години

...
Само 2 точки делят Ливърпул от бленуваната вече 30 години
Коментари Харесай

Само 2 точки делят "Ливърпул" от бленуваната от 30 години титла

Само 2 точки разделят " Ливърпул " от бленуваната към този момент 30 години купа. Мърсисайдци победиха изрично и с красиви голове " Кристъл Палас " с 4:0, и могат да станат първенци още довечера, в случай че " Манчестър Сити " не победи " Челси ".

В момента разликата сред " Ливърпул " и " жителите " е 23 точки.

" Ливърпул " не можеше да играе по-добре и при цялостен стадион ", съобщи мениджърът на тима Юрген Клоп след успеха с 4:0.

" Червените " демонстрираха красива и уверена игра пред празните трибуни на " Анфийлд ", само че съгласно немския експерт това по никакъв метод не се е отразило на настроението на тима.

Снимка: Reuters

Въпреки че Клоп направи единствено две промени спрямо дербито с " Евертън " (0:0), мърсисайдци играха по метода, по който го правеха преди спирането поради ковид.

Головете бяха дело на Трент Алекзандър-Арнолд, Мохамед Салах, Фабиньо и Садио Мане.

" Представете си този стадион да бе цялостен и хората да можеха да изпитат насладата от тази победа онлайн. Аз обаче не мога да си показва по-добър процес на мача, тъй като момчетата играха по този начин като че ли трибуните са цялостни. Атмосферата на самия терен бе просто съвършена ", възхити се германецът.

" Харесах доста играта ни. Беше 4:0 и 87-ата минута, а четирима от нашите футболисти гонеха един от " Палас ", като че ли в него е последната топка на света. Страхотен резултат и страховит мач. Показахме толкоз огромно предпочитание, че даже и на мен ми бе мъчно да допускам на моменти. "

Снимка: Reuters

" Не мисля, че можехме да се оправим кой знае какъв брой по-добре, даже и да имаше хора по трибуните. Много съм удовлетворен. Направихме го за всички тези хора, които нормално биха си били по седалките. В момента съм в в действителност положително въодушевление ", добави Клоп.

" Ще ми се наложи да виждам мача (б.ред. - " Челси " - " Манчестър Сити " ), тъй като след една седмица играем с тях. Професионалист съм и ще би трябвало да си правя работата ", добави германецът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР