Самата Вачкова издаде, че и Силвия Лулчева ще се присъедини

...
Самата Вачкова издаде, че и Силвия Лулчева ще се присъедини
Коментари Харесай

Неочаквано! Още Една Звезда Напусна Бтв И Стана Част От Откраднат Живот По Нова!

Самата Вачкова издаде, че и Силвия Лулчева ще се причисли към сериала с издайнически фотоси. Къдрокосата актриса изгря на „ остарели години ” в комедията на „ Столичани допълнително ”. През пролетта бе сниман 12-ти сезон, както и 13-ти сезон. Но даже и най-заклетите почитатели на сериала са на мнение, че той към този момент се е изчерпал.

На този стадий нови епизоди не се възнамеряват. И в случай че Лулчева не желае да разчита единствено на скромни приходи от спектакъл и дублиращи функции, тя би трябвало да стартира нова работа.

Много скоро тя ще се появи или като докторка, здравна сестра или администраторка в болница „ Свети Кирил ” в „ Откраднат живот ”. Много скоро ще се разбере и каква ще е новата й роля, написа разкрития.ком.

Зад „ Столичани ” стоят същите хора, които работят за „ Откраднат живот ”. Силвия Лулчева е близка с тях, а от предходната година и мъжът й е част от групата на продуцента Евтим Милошев. Феновете се питат обаче дали героят на брачна половинка й Васил Бинев ще се завърне в поредицата.

Припомняме, че в края на предишния сезон той бе задържан. Всички бяха удовлетворени от решението на сценаристите, тъй като героят му, безнесмена Иво Фотев бе от „ неприятните ”.

Въпреки че ненавиждат героя му, почитателите на сериала харесват артиста и желаят той още веднъж да се върне на екран. Най-вероятно това ще стане в средата на сезона, а дружно с него в „ Откраднат живот ” влиза и брачната половинка му Силвия Лулчева.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР