Сама съм, нямам мъж до мен“, разкри в интервю Наталия

...
Сама съм, нямам мъж до мен“, разкри в интервю Наталия
Коментари Харесай

Наталия Симеонова свикна със самотата и се разхубави!

„ Сама съм, нямам мъж до мен “, разкри в изявление Наталия Симеонова, която на млади години минаваше за една от най-красивите българки. За страдание тъгата й още няма лек, защото тя не съумява да откри точния човек за себе си и до през днешния ден.

„ Имах връзки и след Денис Ризов, не е като да не е имало човек до мен. Но не обичам да приказвам за персоналния си живот, нито за нещата, които стават към мен ”, изясни сларкодумната Наталия.

До нея на празника й обаче не беше единствената й щерка, която по същото време гостуваше на баща си Денис Ризов в Америка.

Наследничката на Симеонова е отседнала в луксозната къща на баща си в Тампа, Флорида, където е лято, дружно с вуйна си. Вики също опитва да живее непрекъснато зад Океана, само че се отхвърли и в този момент дели времето си сред България и Америка. В Съединени американски щати тя бе и на едно от най-обсъжданите спортни и всемирски събития - Супербол, паралелно до звезди като Дженифър Лопес.

Младата дама се занимава с музика и също така е гримьорка. Майка й тук не стои без работа. Наталия се занимава с най-разнообразни неща, като даже озвучава книги. В последния си план дават глас за аудио разновидността на новатa книга на Николай Йорданов „ Не казвай на мама ".

Наскоро тя написа и два текста за песни на някогашната си възлюбена рокаджията Станислав Сланев-Стенли . Двамата дълги години бяха смразени, само че с днешна дата са затоплили връзки. Със Стенли , с изключение на гаджета, бяха и креативен тандем при започване на 90-те. Симеонова бе създател на текстовете на всички шлагери на артиста от албумите „ Сълзите на скитника “ и „ Пътят към храма “.

„ В момента се веселя най-много на щерка си Виктория и съм в прелестни връзки с Денис Ризов, с който сме разграничени от доста време, само че душите ни ще си останат близки за цялостен живот ", споделя Наталия .

Според нея гаранция в любовта няма, само че е уверена, че тя в действителност е призвана да избави света, прави ни по-добри от самите себе си даже. „ На вълните на любовта човек е по-одухотворен, по-смирен, по-романтичен, по-идеалистично надъхан, по-склонен да прости, по-склонен да открива в другия единствено положителните му страни ", безапелационна е някогашната самодива на любовта, написа „ Минаха години “.

За себе си обаче твърдо декларира, че чикога не би се оженила наново. Тя имаше дълга и сложа връзка с продуцента Денис , който седи зад предаването „ Търси се " и който от години прави бизнес с внос-износ в Америка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР