Сам Нийл е в ремисия и се е върнал да

...
Сам Нийл е в ремисия и се е върнал да
Коментари Харесай

Сам Нийл има рядък рак, но се страхува повече от пенсиониране, отколкото от смърт

Сам Нийл е в ремисия и се е върнал да прави това, което обича.

76-годишният артист показа с Australian Broadcasting Corporation настояща информация по отношение на неходжкиновия си рак на кръвта, ангиоимунобластен Т-клетъчен лимфом.

„ Знам, че го имам, само че в действителност не се интересувам от него “, сподели Нийл. „ Това е отвън моя надзор. Ако не можете да го контролирате, не се намесвайте в него.

Според Националния институт по опазване на здравето болестта „ е подтип на периферен Т-клетъчен лимфом (PTCL) “ и „ съставлява единствено 1% до 2% от всички неходжкинови лимфоми “.

Нийл, прочут с работата си в малкия екран и филми като " Джурасик парк ", сподели, че след три месеца химиотерапия, лекуването е спряло да работи. Неговите лекари смениха курсове, с цел да тестват „ рядко лекарство срещу рак “ и има прочут триумф, сподели Нийл.

Получаването на дози от лекарството на всеки две седмици му оказа помощ да влезе в ремисия, макар че звездата сподели, че лекарите са му споделили, че в последна сметка то ще престане да бъде дейно.

— Подготвен съм за това — сподели Нийл.

Той сподели, че „ въобще не се опасява “ от гибелта и вместо това намира концепцията за „ досадна “, защото има толкоз доста неща, които желае да прави. Вместо това, сподели той, концепцията за пенсиониране е това, което „ ме изпълва с смут “.

Нийл избира да се концентрира върху градината си, лозята си, внуците си и работата.

Преди стачката на актьорите той работи с Анет Бенинг върху акомодацията на романа на Лиан Мориарти „ Ябълките в никакъв случай не падат “.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР