Салон на камерните спектакли предлага театърът в Силистра от днес

...
Салон на камерните спектакли предлага театърът в Силистра от днес
Коментари Харесай

"Салон на камерните спектакли" предлага театърът в Силистра

" Салон на камерните спектакли " предлага театърът в Силистра от през днешния ден (19 април) до 5 май тази година.

На сцената феновете ще могат да видят моноспектакъла на младата актриса Тезджан Ферад " Прегръдката на ангела ", " Хлапачката от 13-ия етаж " - на румънския драматург Мирча Йонеску, " 46 крачки " на Орлин Дяков и " Емигрантска фантазия " на Мате Матишич.

Т.нар. бутикови представления не са от комедийния род и целят да накарат феновете да се замислят, до момента в който откриват себе си във всеки един от героите на сцената, показа шефът на театъра в крайдунавския град Златина Станева.

" Това са представления, които са извънредно идентични с разнообразни проблеми на разнообразни обществени прослойки на обществото. Хората не трябва да чакат смях и разтоварване. Напротив, това са представления, които всеки би трябвало да може да активизира до последна степен мисловната си активност, с цел да схване казуса, който всяко едно зрелище ще покаже на сцената. Хубавото е, че героите са изцяло налични. "

Цените на билетите са понижени, само че за тези силистренци, които нямат опция да посетят някое от представленията още веднъж има „ чакащи билети “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР