Сали Осман, бивш директор на отдела за връзки с обществеността

...
Сали Осман, бивш директор на отдела за връзки с обществеността
Коментари Харесай

Не, кралица Елизабет Втора не подкрепяше Брекзит

Сали Осман, някогашен шеф на отдела за връзки с обществеността на Елизабет II съобщи, че съгласно нея кралицата не е подкрепяла Брекзит, както се спекулираше, оповестява БНР, като се базира на " Скай нюз ". Покойната Елизабет II извънредно рядко показваше обществено персонално мнение, изключително що се отнася до политически въпроси. Няма подозрение, че един от най-спорните моменти в Обединеното кралство през последното десетилетие бе решението на страната да напусне Евросъюза, тъй че надали някой е очаквал коментар по въпроса от президента.

Някои наблюдаващи на времето показаха избора ѝ на облекло при откриването на Народното събрание през 2017 година, когато тя се появи с шапка, чиито цветове напомняха на знамето на Европейски Съюз, тъкмо когато държавното управление излагаше набелязаните закони, проправящи пътя към Брекзит, като намек, че тя е срещу Брекзит. По-късно обаче циркулираха клюки, че тя поддържа развода с Европейски Съюз.

" Скай нюз " обаче заяви нощес, че в изявление за Си Ен Ен за първи път е било изразено мнение и то от влиятелен източник, че Елизабет II персонално не е одобрявала гласуването за излизане от Европейски Съюз. По време на изявлението Сали Осман е обсъждала с водещия популяризирани истории, че тя поддържа Брекзит. Осман се е разсмяла в студиото и е споделила: " Не мисля, че това е правилно ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР