Салернитана победи с класическото 3:0 Сасуоло в мач от 31-ия

...
Салернитана победи с класическото 3:0 Сасуоло в мач от 31-ия
Коментари Харесай

Салернитана надделя над Сасуоло и диша по-спокойно в борбата за оставането си в Серия А

Салернитана победи с класическото 3:0 Сасуоло в мач от 31-ия кръг на Серия А. Попаденията за Лоренцо Пирола (9’), Булае Диа (20’) и Ласана Кулибали (65’). Срещата стартира чудесно за домакините, които съумяха да поведат в резултата още преди да са минали и 10 минути от дуела посредством Лоренцо Пиола, който засече центриране с глава за 1:0. Те нанесоха втори удар след още 10 минути посредством Булае Диа, който показва хладнокръвност в наказателното поле и се разписа за 2:0 с удар от придвижване. Играчите на Сасуоло не съумяха да предложат кой знае какво в предни позици и даже освен това закъснение не съумяха да стигнат до действително голово състояние. 

Двубоят вървеше в умерено движение, а футболистите на Пауло Соуса нанесоха трети удар като че ли от нищото пет минути след изминаването на час игра посредством Ласана Кулибали, който на собствен ред сподели добра техника и с удар от границата на наказателното поле повиши на 3:0. Това попадение постави дефинитивно точка на разногласието, а в оставащият половин час до края срещата по-скоро се доиграваше. С тази победа Салернитана направи значима крачка към спасението си и завоюва първи три точки в последните си пет дуела, като по този метод към този момент имат 33 точки и заемат 14-ото място в класирането. От своя страна Сасуоло е десети в подреждането с 40 пункта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР