Саламите и бирата са сред най-крадените стоки в хранителните магазини.

...
Саламите и бирата са сред най-крадените стоки в хранителните магазини.
Коментари Харесай

Първи подробности за уникалния резил в „Билла“

Саламите и бирата са измежду най-крадените артикули в питателните магазини. Крадат се най-вече слайсове с луканка, филе и кенчета с бира и енергийни питиета, сочат данните съгласно броя на подадените тъжби от търговци в цялата страна. По част от тях има заявителски материали, а други са обект на следствие в прокуратурата, написа в. „ Телеграф.

Наред с саламите и алкохола кражбите на разнообразни типове сирена и кашкавали също са измежду топ 5 на желаните артикули от крадците. След тях се подреждат безалкохолни, кафе, нескафе, ядки, шоколади, вафли и десертчета. Чест обект на посягане са железни консерви, а също и парфюмерия и козметика, които са продават в огромните хранителни вериги. След като олиото стигна 6 лв., все по-често и тази стока е обект на посягане, признават търговци.

Ето образец за сходна кражба. 50-годишен добре облечен пловдивчанин беше заловен да краде на едро в магазин „ Билла “ в петък. Мъжът е бил хванат в хипермаркета на комерсиалната верига на бул. „ Шести септември “ в Пловдив.

Господинът влезнал да пазари със сак на рамо. Докато обикалял щандовете, съумял да постави в него бутилки скъпо уиски, няколко луканки и още първокласни мезета.

След това се запътил към изхода, изчакал различен клиент да влезе и се изнизал на открито, без да заплати. Докато „ пазарувал “ обаче, бил засечен от защитата, която подала сигнал. На място дошъл патрул и задържал крадеца малко след излизането му от магазина.

При инспекцията се е оказало, че в сака той е съумял да прибере стока за над 650 лв..

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР