Съкращението на услугите за деца трябва да спре сега -

...
Съкращението на услугите за деца трябва да спре сега -
Коментари Харесай

Сърдечният удар на Бронсън Батърсби ще се случи отново, освен ако съкращенията не спрат сега, казва експертът

Съкращението на услугите за деца би трябвало да спре в този момент - и обществото би трябвало да поеме повече отговорност - с цел да се избегнат нови разтърсвания като гибелта на Бронсън Батърсби, сподели специалист пред The ​​Mirror.

Ан Мари Крисчън, самостоятелен съветник по отбрана, който има 30 години в промишлеността, сподели, че обществените грижи би трябвало да бъдат по-проактивни, да разчитат по-малко на личния състав на организацията и да предизвикват членовете на обществото „ да имат повече доверие “ докладвайте опасения. Говорейки след гибелта на Бронсън, Ан Мари ни сподели, че на всички екипи за обществени услуги би трябвало да бъдат разпределени повече запаси, защото съкращенията са имали пагубно влияние.

Съседката на Бронсън в Скегнес, Линкълншир, се разтревожи, откакто чу за дете " плаче цяла нощ " дни преди дребното дете да бъде открито мъртво до татко си Кенет, на 60 години, който е получил инфаркт. Смята се, че Бронсън е починал от апетит, защото хладилникът е бил висок единствено два инча, с цел да може да го дости...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР