САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Законодател от Калифорния иска да изиска

...
САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Законодател от Калифорния иска да изиска
Коментари Харесай

Кой притежава бизнес в Калифорния? Законодател иска обществеността да знае

САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Законодател от Калифорния желае да изиска от притежателите на компании и наемодателите да разкриват самоличността си според законодателството, ориентирано към справяне с непрозрачните структури на благосъстоятелност, които са разрешили на някои компании да заобиколят държавните закони, без да понесат последици.

Дружествата с лимитирана отговорност и сходни корпорации в Съединените щати постоянно се основават, с цел да защитят персоналните активи на притежателя на бизнеса. В Калифорния, петата по величина стопанска система в света, такива компании към този момент са задължени да се записват при държавния секретар и да споделят информация, в това число името на компанията, нейния адрес и имената на нейните ръководители или представители.

Но сенаторът от Демократическата страна Мария Елана Дуразо сподели, че това не е задоволително. Тя също по този начин желае обществеността да знае кой в действителност е притежател на компанията. Нейният законопроект ще изисква тези компании да изброяват всеки, който притежав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР