Сако, носено от големия композитор Стефан Диомов, се продава за

...
Сако, носено от големия композитор Стефан Диомов, се продава за
Коментари Харесай

Сако, носено от Стефан Диомов, се продава за 50 хиляди долара във Фейсбук?

Сако, носено от огромния композитор Стефан Диомов, се продава за 50 хиляди $ във Facebook. Това разгласи заместник-кметът на Велико Търново Нейко Генчев, който взе участие като артист в най-престижната американска кънтри ранглиста с британска версия на неговия именит шлагер " Здравей, по какъв начин си, приятелю “.

Вятър

" Бургаският вятър до морето сякаш е топъл, само че въпреки всичко заех сакото си на Стефан Диомов - той е национално благосъстояние, не можем да го простудим! Така че за това сако - създадено от Атанас Парушев, принадлежало на Barney Esville и носено от Стефан Диомов, дефинирам първична цена от 50 000 $ “, съобщи Нейко Генчев, който в музикалния отрасъл се подвизава с артистичния псевдоним Barney Esville. Той разгласява по какъв начин тримата са на маса, а приятелите му незабавно се поинтересуваха какъв мотив ги е събрал с маестрото и дизайнера. " Радостта на живота “ - отвърна музикантът. Роси Кирилова, с чиято ария " Живей за мига “ влезе за първи път в същата ранглиста при започване на годината, попита: " Не уточняваш... сакото със или без теб върви “, а Нейко й отвърна: " За тебе – с мене “.

Ефект

" Това е смешка за фейсбука, несъмнено, само че в случай че някой даде 50 хиляди $, да заповяда “, съобщи пред " Телеграф “ зам.-кметът на Търново. Той изясни, че тримата са седнали на барче на метри от морето, само че по някое време на бащата на " Тониките “ му е станало студено и му е дал дрехата си. " Разбрах, че кметът Димитър Николов на подбив е споделил на съдържателите на плажните заведения да сложат единствено бели чадъри и те в действителност са поставили единствено бели, та резултатът е доста забавен “, добави Нейко Генчев, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР