Съжалявам, че не успяхме да вкараме втори гол, но дори

...
Съжалявам, че не успяхме да вкараме втори гол, но дори
Коментари Харесай

Илич: Съжалявам, че не вкарахме втори гол

" Съжалявам, че не успяхме да вкараме втори гол, само че даже и да го бяхме сторили, вторият мач щеше да бъде също толкоз сложен. Доволен съм от борбеността. Изиграхме един доста добър мач ", разгласи треньорът на ЦСКА Саша Илич след успеха над Базел с 1:0 вкъщи в мач от плейофния кръг на Лига на конференциите, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Червените " изиграха отличен мач на Националния стадион " Васил Левски " против швейцарския гранд и справедливо стигнаха до триумфа. " Искам да благопожелавам на моите футболисти за страхотното вложение, което направихме в днешния мач. Второто нещо е, че благодаря на почитателите, че толкоз доста пристигнаха на стадиона и сами видяхте какъв брой доста значи тяхната поддръжка. Третото е, че довечера играхме против един доста сериозен тим на Базел, който сподели, че може да накаже всяка една неточност, даже и най-минималната. Това беше единствено първата част от този конфликт, след седем дни ни следва още един дуел, който ще реши кой е по-добър и ще продължи напред ", сподели Илич след дуела.

" За нас най-важното беше, че победихме, и то със мощна игра. Моите футболисти направиха по този начин, че пред Базел да няма шансове за гол. Най-важното довечера беше, че тимът игра като едно. По този метод можеш да направиш нещо против по-голям тим ", сподели още сръбският експерт. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР