Съжалявам, че не мога да съм с вас днес, но

...
Съжалявам, че не мога да съм с вас днес, но
Коментари Харесай

Зоран Заев съжалява, че не може да е на Бузлуджа с Нинова

" Съжалявам, че не мога да съм с вас през днешния ден, само че вярвайте ми, че моето сърце е с вас, изпълнено със съзнанието за прелестния събор на Бузлуджа. " Това сподели министър-председателят на Македония Зоран Заев във видеообръщение към българските социалисти, които ще участват на следващия ден на обичайния събор на Българска социалистическа партия на Бузлуджа.

" Корнелия знае, че възнамерявам да дойда с моя мотор при последваща опция ", споделя още македонския министър председател.

 Нинова поведе младежите към
Нинова поведе младежите към " Мисия: Оставам "

В света изкуственият разсъдък се развива, а в България спорим за черно-бели учебници

Заев отбелязва, че този събор всяка година удостоверява правилата за взаимност и заслужен живот , а те се предават сред десетки хиляди социалисти и социалдемократи на Бузлуджа и милиони из цяла Европа.

Премиерът на Македония също по този начин показва своята наслада, че тази година са поканени представители на неговата партия СДСМ.



" С ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова подписахме контракт за сътруднимеството сред СДСМ и Българска социалистическа партия . Но нашите връзки не са единствено официални, а резултат на добросъседство и другарство. Честитя 127-та годишнина от основаването на партията и ви поисквам доста триумфи в бъдеще ", споделя още Заев.

 Нинова и Заев подписаха съглашение за партньорство
Нинова и Заев подписаха съглашение за партньорство

Салдото сред България и Македония се движи сред €400 и 700 млн.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР