"Съжалявам, че не мога да съм с вас днес, но

...
"Съжалявам, че не мога да съм с вас днес, но
Коментари Харесай

Зоран Заев с приветствие към БСП за събора на Бузлуджа

"Съжалявам, че не мога да съм с вас през днешния ден, само че вярвайте ми, че моето сърце е с вас, изпълнено със съзнанието за прелестния събор на Бузлуджа. Корнелия знае, че възнамерявам да дойда с моя мотор при последваща опция. " Това е споделил министър председателят на Македония Зоран Заев във видео послание, представено от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

В него той е отбелязал, че този събор всяка година удостоверява правилата за взаимност и заслужен живот, а те се предават сред десетки хиляди социалисти и социалдемократи на Бузлуджа и милиони из цяла Европа. Заев е изразил своята наслада, че тази година са поканени представители на неговата партия СДСМ.

"С ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова подписахме контракт за съдействието сред СДСМ и Българска социалистическа партия. Но нашите връзки не са единствено официални, а резултат на добросъседство и другарство. Честитя 127-та годишнина от основаването на партията и ви поисквам доста триумфи в бъдеще ", е декларирал още Зоран Заев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР