Съединените щати скоро могат да претърпят атака като тази от

...
Съединените щати скоро могат да претърпят атака като тази от
Коментари Харесай

Медведев: 11 септември в САЩ може да се повтори, но с ядрени или биологични оръжия

„ Съединените щати скоро могат да претърпят офанзива като тази от 11 септември 2001 година, само че с нуклеарни или биологични оръжия “. Това съобщи в „ Телеграм “ съветският министър-председател във връзка годишнината от терористичния акт, при който починаха близо 3000 души.

Медведев, водещият пропагандист на Кремъл, който беше президент на Русия от 2008 до 2012 година и министър-председател от 2012 до 2020 година, постоянно заплашваше Запада с нуклеарни оръжия през последната година и половина.

„ Изглежда, че всички са привикнали с грубостта и отвратителния егоизъм на западните страни и изключително на Съединени американски щати “, споделя Медведев.

Превод на обявата му е споделен от Антон Геращенко, консултант на вътрешния министър на Украйна.

" Не желая да предвиждам, само че Съединени американски щати ще схванат, че в един миг терористите ще извършат нова офанзива в стила на 11 септември 2001 година, само че с нуклеарен или биологичен съставен елемент ", показва Медведев.

" Или още по-лошо - един от водачите на нуклеарните страни ще изгуби нервите си и ще вземе прочувствено решение да употребява оръжия за всеобщо заличаване. Още повече, че нуклеарният клуб непрестанно се уголемява и забележителна част от него не е обвързана с никакви отговорности. И тогава играта свършва. Остава единствено да съберем пари за нов монумент на Ground Zero ", показва той.

Преди месец Медведев направи сходни мнения, тдвърдейки, че Съединени американски щати и други западни страни тласкат света по-близо до Трета международна война, предава БТВ. 

Medvedev uses the tragedy of the upcoming 9/11th anniversary to make more threats towards the West.

The rhetoric of former Russian president and current state official indicates that Russia sees threats and blackmail as its preferred diplomatic method.

I wonder if Medvedev…
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР