Съединените щати ще отговорят на използването на ядрени оръжия от

...
Съединените щати ще отговорят на използването на ядрени оръжия от
Коментари Харесай

Става опасно! Бясна закана от US генерал към Русия

Съединените щати ще отговорят на потреблението на нуклеарни оръжия от Русия в Украйна със „ пагубен удар “ на възмездие против съветските военни бази или Черноморския флот, такова предизвестие насочи генерал-лейтенант Бен Ходжис, някогашен пълководец на американските сили в Европа на 21 септември, оповестява The Daily Mail.

Отговорът на Америка може да не е нуклеарен, само че това няма да попречи на американските сили да унищожат черноморския флот на Русия или военните бази в Крим.
-->
Подобен коментар последва оповестяването на съветския президент за частична готовност в Русия за продължение на кървавото навлизане в суверенните територии на Украйна.

Според Путин, при положение на опасност за териториалната целокупност на Руската федерация и за отбрана на жителите, съветското военно командване сигурно ще употребява всичко допустимо. В същото време той акцентира, че това не е блъф от негова страна.

Генерал Ходжис, който ръководеше американската войска в Европа от 2014-2018 година, счита за доста малко евентуална опасността от нуклеарен удар против Украйна. Според него обаче всяко потребление на оръжия за всеобщо заличаване ще бъде последвано от бърз и корав отговор от президента Байдън.

Според Ходжис Путин е наясно, че Съединени американски щати ще отговорят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР