Съединените щати посочиха, че ще подкрепят смекчена резолюция на Съвета

...
Съединените щати посочиха, че ще подкрепят смекчена резолюция на Съвета
Коментари Харесай

САЩ са готови да подкрепят смекчена резолюция за повече помощ за Газа, тъй като гласуването в ООН се забавя

Съединените щати показаха, че ще поддържат смекчена резолюция на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации по отношение на израелско-палестинската война апел за повече филантропична помощ за Газа, след седмица на договаряния и четири отлагания, само че някои страни желаят по-силен текст, който да включва към този момент отстранения апел за помирение.

Секретен сътрудник на Организация на обединените нации още веднъж отсрочи гласуването на резолюцията в четвъртък, откакто модифицираният план беше разискван при закрити порти повече от час от членовете на съвета.

Някои народи желаят по-силен текст, защото последният план отстранява апелите за „ незабавно и стабилно преустановяване на военните дейности “. Като се имат поради забележителните промени, доста страни обявиха, че би трябвало да се съветват със столиците си преди гласоподаване, което се чака в петък.

Последният план, забелязан от публицисти, приканва за „ неотложни стъпки за неотложно обезпечаване на безвреден и безконтролен филантропичен достъп, както и за основаване на условия за усто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР