Съединените щати подигравателно призоваха руския президент Владимир Путин да признае

...
Съединените щати подигравателно призоваха руския президент Владимир Путин да признае
Коментари Харесай

САЩ с призив към Путин: Прекрати тази война, признай реалността 


Съединените щати присмехулно приканиха съветския президент Владимир Путин да признае действителността и да изтегли войските си от Украйна, откакто той най-сетне назова спора в Украйна " война ".

Откакто Путин подреди нашествието през февруари, Русия публично приказва за " специфична военна интервенция " и наложи закон, който криминализира това, което управляващите назовават подвеждаща терминология.

Но на конференция самият Путин употребява думата " война ", като съобщи, че се надява тя да завърши допустимо най-скоро.

" От 24 февруари Съединени американски щати и останалата част от света знаеха, че " специфичната военна интервенция " на Путин е непровокирана и неоправдана война против Украйна. Най-накрая, след 300 дни, Путин назова войната с същинското ѝ име ", съобщи представител на Държавния департамент, представен от БГНЕС.

" Като последваща стъпка в признаването на действителността, ние го призоваваме да приключи тази война, като изтегли силите си от Украйна ", добави той.

Държавният департамент съобщи, че каквато и да е терминологията на Путин, " експанзията на Русия против суверенния ѝ комшия докара до гибел, опустошения и разселване ": " Народът на Украйна безспорно не намира разтуха в това, че Путин декларира очевидното, както и десетките хиляди съветски фамилии, чиито родственици са починали в борбата във войната на Путин. "

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР