Съединените щати не се нуждаят от по-мащабно блокиране, за да

...
Съединените щати не се нуждаят от по-мащабно блокиране, за да
Коментари Харесай

Макар да има пак много заразени, в САЩ никой отговорен не иска да затваря отново

" Съединените щати не се нуждаят от по-мащабно блокиране, с цел да затвърдят контрола върху разпространение на COVID-19, макар обстоятелството, че дневната периодичност на болестта остава непрекъсната ", съобщи епидемиолог номер едно на Съединени американски щати Антъни Фаучи пред Агенция Франс Прес, съобщи БГНЕС.
" Не мисля, че ще приказваме за връщане на рестриктивните мерки. Мисля, че ще приказваме за опити за по-добър надзор в тези региони на страната, в които се записват огромен брой случаи на нови инфектирани ", сподели той.
Думите на Фаучи идват поради данните, че за денонощие в Съединени американски щати има съвсем 28 000 души и върхове във Флорида и Аризона.
Същевременно Доналд Тръмп дефинира стопанската система като " по-добрата платформа " за успеха в президентските избори през ноември.
Американският Брутният вътрешен продукт през третото тримесечие на тази година ще доближи най-високия % в човешката история. Увереност в това изрази американският президент Доналд Тръмп в изявление, оповестено от The Washington Times.
Държавният глава на Съединени американски щати разчита на възобновяване на американската стопанска система – това е главната му цел, с цел да бъде избран отново на президентските избори през ноември. Като уточни нарастване на работните места и продажбите на дребно през май, когато доста щати отвориха редица предприятия, президентът назова стопанската система " най-хубавата платформа " за печелене на избори.
" Имаме четири месеца до изборите. През третото тримесечие [страната] ще има най-високият Брутният вътрешен продукт в човешката история. И виждате, че всичко се усъвършенства ", съобщи американският водач.
В началото на юни Лорънс Кудлоу, началник на Националния стопански съвет на Белия дом, съобщи, че американската стопанска система се възвръща бързо след внезапния кратковременен стопански спад, породен от обстановката към новата пандемия от ковид. Според него, може да се чака " стопански напредък от 20% през третото и четвъртото тримесечие ".
Още: " Рекорд по инфектирани с ковид в България - много над 100, картината по света "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР