Съединените щати направиха всичко възможно, за да помогнат на Украйна,

...
Съединените щати направиха всичко възможно, за да помогнат на Украйна,
Коментари Харесай

Скот Ритър: Контраофанзивата на Украйна зацикли, САЩ подготвят Киев за преговори

Съединените щати направиха всичко допустимо, с цел да оказват помощ на Украйна, само че даже поддръжката на Запада не избави контраофанзивата на ВСУ от неуспех, сподели някогашният офицер от разузнаването на Корпуса на морската пехота на Съединени американски щати Скот Ритър в изявление за YouTube канала Judging Freedom. Сега Володимир Зеленски ще би трябвало да се помири и " да се простира съгласно чергата си ", разяснява Ритър.

Бившият шпионин разяснява показания от коодинатора по националната сигурност на Белия дом Джон Кърби кротичък проект на Зеленски от 10 точки. Кърби приказва със запъване: " Ние… работим с него — т.е. оказваме помощ на държавното управление да го приложи... Ние сме уверени,... че с цел да работи дипломацията, би трябвало да започнете отнякъде... Необходима е някаква основа, да вземем за пример обективен свят, както се изрази Зеленски ".

" Виждали ли сте в миналото човек, толкоз измъчено да сортира думи? ", пита Ритър във връзка изказването на Кърби.

Водещият изявлението Андрю Наполитано разяснява: " Нещастният той... би трябвало да лъже и да пази всички (свои началници, бел. ред.). Не знам какви военни заповеди има за това, само че механически той евентуално е граждански. Нямам концепция по какъв начин и защо ще му се заплаща пенсия. Какво, по дяволите, приказва той? Какъв различен кротичък проект от 10 точки? " Руснаци, напуснете територията на Украйна и тогава ще седнем да приказваме " - това ли, какво? "

Скот Ритър: Всъщност е още по-нелепо. Правителството на Зеленски желае Русия освен да напусне четирите района, които анексира на референдумите предходната есен (Запорожие, Херсон, Донецк и Луганск), само че и Крим. Освен това Киев желае репарации от Москва: допуска се, че Русия ще заплати на Украйна и ще възвърне всичко. И най-после, Зеленски желае съветското управление да се изправи пред световното правораздаване за, хипотетични, осъществяване на военни закононарушения.

Андрю Наполитано: Е, това по този начин или другояче не е сериозен проект за договаряния - нито за дълготрайно съглашение, нито даже за помирение. Това е несъмнено.

Скот Ритър: Но ето какво не споделя Кърби - Съединени американски щати всъщност споделят на Зеленски това - в случай че украинците не завоюват, тогава... Момчета, ние ви дадохме всичко, което поискахте. Спомнете си, предишния декември Залужни (командващият Украинските въоръжени сили ген. Валерий Залужни, бел. ред.) сподели: „ Имам потребност от 300 танка, 550 бойни машини на пехотата, 500 оръдия, снаряди - и тогава ще стартира нахлуване, ще напредна 84 километра, ще завладява Мелитопол и ще прережа сухопътния кулоар към Крим - по-късно той ще бъде в зоната на огъня и руснаците ще изискат мир. Но без това съоръжение няма да съумея. Е, осигурихме всичко належащо и обучихме бойците - какво от това? Оказа се, че ги чака същинско кръвопролитие. Те даже не могат да стигнат до първата линия на съветската защита, да не приказваме за някакъв Мелитопол. Поради това контранастъплението на въоръжените сили на Украйна се провали. Съединените щати споделят на Зеленски: " Вашата ария е изпята. Простирай се съгласно чергата си, другар ".

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР