Съединените щати нанесоха нов военен удар срещу балистични ракети на

...
Съединените щати нанесоха нов военен удар срещу балистични ракети на
Коментари Харесай

САЩ нанасят удари по цели на хусите в Йемен за трети път

Съединените щати нанесоха нов боен удар против балистични ракети на хусите в Йемен във вторник, сподели армията на Съединени американски щати, само че най-новото залп против подкрепяната от Иран формация накара Белия дом да се бори с това по какъв начин да попречи на кален в борби зложелател да наруши морските пътища, сериозни за международната търговия.

Ударите във вторник, третият като цяло против групата, откогато въздушен и военноморски бараж, управителен от Съединени американски щати, удари десетки цели предходната седмица, унищожи четири ракети, които съгласно Централното командване на Пентагона съставляват непосредствена опасност за комерсиалните кораби и корабите на Военноморски сили, пътуващи през Червено море и околните води.

Но превантивният американски удар пристигна и на третия следващ ден, когато хусите се опълчиха на администрацията на Байдън и нейните съдружници, като изстреляха ракети по преминаващите кораби, увреждайки Гръцки товарен транспортен съд във вторник. Хусите пов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР