Съединените щати изпратиха ядрена подводница в Южна Корея за първи

...
Съединените щати изпратиха ядрена подводница в Южна Корея за първи
Коментари Харесай

САЩ изпратиха ядрена подводница в Южна Корея

Съединените щати изпратиха нуклеарна подводница в Южна Корея за първи път от четири десетилетия насам. Този ход идва след голям брой предизвестия към Северна Корея, че всяко потребление на нуклеарни оръжия в борба ще докара до края на нейния режим. Представители на Южна Корея и Съединените щати организираха в Сеул учредителната среща на Консултативната група по нуклеарни въпроси, с цел да обсъдят методите за усилване на възпирането против нуклеарните закани на Северна Корея.
Отговорът ни е изцяло явен, при положение, че Северна Корея има намерение да употребява нуклеарни оръжия. Отговорът ни ще бъде пагубен и в днешния ни взаимен документ заявяваме, че напъните ни ще бъдат решителни.
Кърт Кембъл, координатор на националната сигурност на Съединени американски щати по въпросите на Индо-Тихоокеанския район

Възможността за потребление на нуклеарно оръжие от Северна Корея още веднъж стана настояща откакто страната организира към 100 ракетни тествания от началото на предходната година.
Ако Северна Корея нападна Южна Корея с нуклеарни оръжия, Съединените щати ще подхващат бързи и решителни дейности дружно с Южна Корея, показвайки твърда решителност, която ще докара до края на севернокорейския режим.
Ким Те-хьо, заместник-директор по националната сигурност на Южна Корея

Миналата седмица Северна Корея организира втори тест на по-бърза и мощна междуконтинентална балистична ракета, предопределена да порази континенталната част на Съединените щати. След като следи това изстрелване, севернокорейският водач Ким Чен Ун даде обещание да укрепи още повече бойните нуклеарни качества на страната си.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР