Съединените щати издадоха нов кръг от санкции, свързани с Русия,

...
Съединените щати издадоха нов кръг от санкции, свързани с Русия,
Коментари Харесай

САЩ с нов кръг от санкции, свързани с Русия

Съединените щати издадоха нов кръг от наказания, свързани с Русия , ориентирани против 17 лица, в това число Сергей Ролдугин, непосредствен помощник на съветския президент Владимир Путин, заяви Министерството на финансите на Съединени американски щати в известие на уеб страницата си в четвъртък.

Последните наказания са ориентирани и към 16 юридически лица, седем кораба и три самолета , се споделя в известието.

Службата за надзор на задграничните активи на Министерството на финансите на Съединени американски щати (OFAC) подхваща спомагателни дейности против основните мрежи, употребявани от съветския хайлайф, в това число президента Владимир Путин, с които се пробват да скрият и реалокират пари и анонимно да употребяват първокласни активи по света.

Днешните дейности са ориентирани към брокерска компания за яхти, подчинена на Кремъл, няколко видни съветски държавни чиновници и непосредствен помощник на Путин и Сергей Ролдугин, страж на офшорното благосъстояние на президента Путин . С цел в допълнение стягане и използване на съществуващите наказания, това деяние в допълнение разпознава яхти и самолети, в които глобените съветски елити поддържат ползи.

" Руските елити и в това число президента Путин, разчитат на комплицирани мрежи за поддръжка, с цел да скрият , реалокират и поддържат своето благосъстояние и първокласни активи ", сподели заместник-секретарят на Министерството на финансите за тероризма и финансовото разузнаване Брайън Нелсън. " Днешните дейности демонстрират, че Министерството на финансите може и ще преследва тези, които са виновни за отбраната и поддържането на тези непозволени ползи. Ще продължим да постановяваме глобите си и да разобличаваме корупционните системи, с които президентът Путин и неговите елити се обогатяват . "

Today, Treasury is targeting key middlemen, networks, and front companies that have helped Russian elites, including President Vladimir Putin, hide and move money and luxury assets around the globe.
— Treasury Department (@USTreasury)  Канада с нови наказания против Русия
Канада с нови наказания против Русия

Въвеждат се ограничавания за 22 физически и четири юридически лица
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР