Съединените щати и Южна Корея планират да изготвят съвместни насоки

...
Съединените щати и Южна Корея планират да изготвят съвместни насоки
Коментари Харесай

САЩ и Южна Корея ще изготвят съвместни насоки за ядрена защита срещу Северна Корея

Съединените щати и Южна Корея възнамеряват да изготвят взаимни насоки за тактиката за нуклеарна защита доникъде на идната година и да основат интегрирана система за въздържане на нуклеарните оръжия на Северна Корея, заяви през днешния ден Йонхап.

Вашингтон и Сеул са решили до идната година да завършат правенето на цялостни насоки за това по какъв начин дружно да сдържат и да отговорят на нуклеарната опасност на Пхенян, заяви Йонхап, като се базира на заместник-съветник по националната сигурност на Южна Корея, който приказва пред кореспонденти в Съединени американски щати.

Очаква се управлението да включва методите за продан на поверителна информация, обвързвана с нуклеарните оръжия на Северна Корея, процеса на съвещания при положение на нуклеарна рецесия и каналите за връзка в действително време сред водачите на двете страни, се споделя в известието, предава Българска телеграфна агенция.

Очаква се също по този начин Съединени американски щати и Южна Корея да включат учения за нуклеарни интервенции в взаимните военни учения през идната година.

Северна Корея може да изстреля тестово този месец междуконтинентална балистична ракета, която съставлява нуклеарна опасност без значение от нейния обхват, защото може да носи нуклеарна бойна глава.

Северна Корея е създала и тествала редица балистични ракети, които могат да доближат цели в Южна Корея, Япония и континенталната част на Съединени американски щати.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР