Съединените щати и техните съюзници се държат в като слон

...
Съединените щати и техните съюзници се държат в като слон
Коментари Харесай

Лавров: САЩ се държат в Близкия изток като слон в стъкларски магазин

Съединените щати и техните съдружници се държат в като слон в стъкларски магазин, което води до ужасни последствия за страните от района, съобщи съветският външен министър, представен от РИА Новости.
Според министъра Русия счита, че намесата във вътрешните работи на суверенни страни, налагането на идеологически схеми и наставления върху тях извън е недопустимо.
 Арабското признание на Израел коренно трансформира Близкия изток Арабското признание на Израел коренно трансформира Близкия изток
Миналата седмица Мароко откри дипломатически връзки с Израел, като се причисли към три други арабски страни - Обединените араб...
„ Никой не би трябвало да прави това. А ние, за жалост, виждаме по какъв начин в този район (Близкия изток) Съединени американски щати и най-близките им съдружници се държат като слон в стъкларски магазин: Ирак, Либия, опити за заличаване и на Сирийската арабска република. Всичко това, за жалост, носи прекомерно тежки последствия за страните от районите, за народите, които живеят там “, сподели Лавров на конференция след диалози с външния министър на Саудитска Арабия Фейсал бин Фархан Ал Сауд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР