Съдят мъж, който предизвика пожар в банка. Инцидентът е станал

...
Съдят мъж, който предизвика пожар в банка. Инцидентът е станал
Коментари Харесай

Вижте как мъж подпали банка, не му се чакало

Съдят мъж, който провокира пожар в банка. Инцидентът е станал на 18 ноември предходната година в Мелбърн, а в този момент разпространиха фрагменти от видеокамери, които демонстрират случилото се.
На тях се вижда по какъв начин 22-годишният Нур Ислам излива бензин на входа на банката и го възпламенява с цигара. Причината - желал да изтегли 442 $ от сметката си, само че се наложило да изчака.

Ядосал се, отишъл до близката бензиностанция и купил 11 литра гориво. След това се върнал и провокирал пожара, изясняват от полицията.

Вследствие на случая десетки хора - чиновници и клиенти на банката, са получили изгаряния. Видеото е направено от пет охранителни камери и на тях се вижда по какъв начин ужасени те бягат от пламъците. Вижда се и по какъв начин Нур Ислам стъпва в локвата бензин и наподобява, че съзнателно се самозапалва. Всъщност той е получил най-значителни изгаряния по тялото - към 60%, след което е прекарал четири месеца в болница.

От банката са декларирали, че породените вреди са за 2,5 милиона $. На мъжа са повдигнати 108 обвинявания, като е оневинен по 33 от тях. Адвокатът му декларирал, че Нур Ислам признал, че е запалил банката, само че не е възнамерявал да нарани никой.

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР