Съдийската комисия при Зоналния съвет на БФС-Варна обяви съдийските назначения

...
Съдийската комисия при Зоналния съвет на БФС-Варна обяви съдийските назначения
Коментари Харесай

Ето съдийските назначения в Североизточна Трета лига

Съдийската комисия при Зоналния съвет на БФС-Варна разгласи съдийските назначения за втория кръг от Североизточната Трета лига, които ще се проведат на 25 и 26 август 2018 година от 18:00 часа. В Хитрино мачът сред локалния отбор с името на обитаемото място и гостите от Бенковски (Бяла) ще се управлява от съдийска бригада от Търговище отпред с Николай Стайков с асистенти Мариян Хараланов и Светослав Христов, 4-ти рефер ще е Иван Руменов от Варна, пратеник на БФС Велико Трифонов. Калиакра (Каварна) – Ботев (Нови пазар) е поверена на съдийска напълно от Варна отпред с Калоян Цветков с помощници Мехмед Мехмед и Богомил Димитров, 4-ти рефер ще е Тодор Киров, пратеник на БФС Кольо Данев. Спартак 1918 (Варна) – Кубрат 2016 (Кубрат) ще се управлява от Шуменска съдийска бригада отпред с Емил Димитров с асистенти Христо Деанов и Богдан Веселинов, 4-ти рефер ще е Росен Минев от Добрич, пратеник на БФС Илиян Василев също от Добрич. Суворово (Суворово) – Септември 98 (Тервел) ще се управлява от съдийска бригада от Варна с основен арбитър Илия Караколев с асистенти Живко Петров и Алекс Атанасов, 4-ти рефер ще е Йордан Минчев от Шумен, пратеник на БФС Христо Христов.

Устрем (Дончево) – Светкавица (Търговище) ще се управлява от рефери от Разград отпред с Михаил Йорданов с помощници Васил Тодоров и Петър Иванов, 4-ти рефер ще е Радостин Шиков от Варна, пратеник на БФС Пламен Хаджийски.

Волов (Шумен) – Локомотив (Русе) е поверена на съдийска бригада напълно от Варна отпред с Мартин Великов с асистенти: Владимир Йорданов и Радослав Георгиев, 4-ти рефер ще е Надежда Белчева, пратеник на БФС Валентин Вълчев.

Салим САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР