Съдийската комисия към английската Висша лига насърчава реферите на мачовете

...
Съдийската комисия към английската Висша лига насърчава реферите на мачовете
Коментари Харесай

Разрешиха паузи в мачовете от Премиър лийг по време на Рамазан

Съдийската комисия към британската Висша лига предизвиква реферите на мачовете да търсят удачни моменти за прекъсване на игра по време на едномесечния Рамазан, който в този момент ще е от 13 април до 12 май. Това оповестява телевизия “Скай Спортс ”. 

Допълнителните почивки ще бъдат въвеждани във вечерните мачове, след залез слънце. По това време мюсюлманите могат да приключват постите си и да одобряват енергийни питиета, течности или добавки край страничната линия.

Мохамед Салах от Ливърпул, Нголо Канте от Челси и Риад Марез от Манчестър Сити са единствено част от футболистите, които няма да одобряват храни и питиета в на ден време през идващия месец.

През 2021 мач сред Лестър и Кристъл Палас беше спрян от рефера Греъм Скот след половин час игра - на залез слънце. Това разреши на Уесли Фофана и Шейку Куяте да прекратят постите си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР