Съдията Стефан Апостолов, който свири равенството между Лудогорец и Славия

...
Съдията Стефан Апостолов, който свири равенството между Лудогорец и Славия
Коментари Харесай

Спряха правата на съдията, опорочил мача "Лудогорец" - "Славия"

Съдията Стефан Апостолов, който свири равенството сред " Лудогорец " и " Славия " е отхвърлен за неопределен срок, разгласи Българският футболен съюз на уеб страницата си. Реферът и помощниците му Красимир Миланов и Петър Джугански направиха няколко съществени неточности, които повлияха на изхода на дуела на " Лудогорец Арена " в Разград.
10 от " Славия " стопираха " Лудогорец ", съдийските неточности скапаха мача 0:0 в Разград и първенците сдадоха върха
" На свое изключително съвещание Семеен кодекс (б. ред. - съдийската комисия) при БФС взе решение да бъдат спрени съдийските права на Стефан Апостолов за неопределен срок ", се споделя в късото известие.

Не се показва дали са осъдени и помощниците Петър Джугански и Красимир Миланов.

В края на първата част Апостолов, който е народен представител от ГЕРБ, изгони вратаря на " Славия " Антонис Стериакис поради игра с ръка отвън наказателното поле, въпреки такава да нямаше.

През второто полувреме пък гол на Вандерсон не беше зачетен поради несъществуваща засада.
Петричев: Съдията се извини на " Славия " за " човешката неточност " (ВИДЕО) Изпълнителният шеф на "Лудогорец " изясни за какво Стойчо Стоев към този момент не е треньор на отбора
След мача изпълнителният шеф на " Лудогорец " Ангел Петричев сподели, че е чул по какъв начин в тунела Апостолов се извинил на футболистите на " Славия " за аления картон на Стериакис, оправдавайки решението си с " човешка неточност ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР