Съдията на мача Монца - Интер (2:2) Джан Лука Саки

...
Съдията на мача Монца - Интер (2:2) Джан Лука Саки
Коментари Харесай

Наказание грози съдията на Монца - Интер

Съдията на мача Монца - Интер (2:2) Джан Лука Саки най-вероятно ще бъде осъден да не свири мачове до края на януари, оповестяват италианските медии.

Причината е анулираният трети гол за Интер при резултат 2:1 за “нерадзурите ”. Франческо Ачерби вкара във вратата на Монца в 81-ва минута, само че съдията побърза да отсъди фал на Галярдини в нахлуване, още преди попадението. Повторенията обаче демонстрираха, че в действителност Пабло Мари се е спънал в съотборника си Армандо Ицо.

Според разпоредбите в случай че съдията бе изчакал досега, в който топката бе влезнала във вратата, това можеше да предстои на пояснение от ВАР, като надлежно голът за Интер най-вероятно щеше да бъде приет.
 Индзаги: Много сме ядосани Индзаги: Много сме ядосани
Треньорът на Интер Симоне Индзаги бе гневен след мача и непосредствено упрекна съдията Саки за пропуснатите точки. " Много сме ядосани, тъй като очевидно имаше неточност. След пет години работа на ВАР беше даден фал, при който двама играчи на Монца се спънаха един в различен. Всеки знае, че би трябвало да се изчака и да види какво ще се случи. При 3:1 щяхме да спечелим ", съобщи Индзаги пред Sky Sport Italia ”, след срещата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР