Съдията Марко Сера се е извинил на Милан за грандиозния

...
Съдията Марко Сера се е извинил на Милан за грандиозния
Коментари Харесай

Съдия се извини на Милан за грандиозен гаф в мач от Серия А

Съдията Марко Сера се е извинил на Милан за грандиозния гаф, който позволи по време на загубата с 1:2 от Специя в мач от 22-ия кръг на Серия А.

При резултат 1:1 в добавеното време Жуниор Месиас вкара втори гол за Милан, само че реферът не го призна, защото секунда преди този момент свири нарушаване в интерес на Милан вместо да даде авантаж. При осъществяването на директния свободен удар Златан Ибрахимович стреля мощно, само че вратарят на Специя избави, а в последните секунди на добавеното време Специя измъкна успеха с гол на Джеси.

Поражението попречи на Милан да оглави класирането и отборът остава втори на две точки след лидера Интер.

" Опитах да успокоя играчите след тази обстановка, само че не съумях и Специя ни вкара гол. Решението на съдията беше незаслужено, той даже ни се извини след дуела. Срамна работа. Ние също носим отговорност за тази загуба, тъй като трябваше доста по-рано да си решим мача. През първото полувреме трябваше да вкараме още голове с изключение на този на Леао, имахме толкоз доста положения ", разяснява старши треньорът на Милан Стефано Пиоли.

Шефовете на съдийската асоциация в Италия също са се извинили на Милан за гафа на рефера Сера, който се чака за дълго да бъде изваден от съдийските дежурства, написа " Гадзета дело спорт ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР