Съдията Халил Умут Мелер от Турция ще ръководи срещата на

...
Съдията Халил Умут Мелер от Турция ще ръководи срещата на
Коментари Харесай

Турски рефери ще свирят на ЦСКА срещу Клуж в Лига Европа |

Съдията Халил Умут Мелер от Турция ще управлява срещата на ЦСКА и ЧФР Клуж (Румъния) в група А на шампионата Лига Европа.

Асистенти на 34-годишния Мелер ще бъдат Мустафа Емре Ейсой и Джевдет Кьомюрджуоглу. Четвърти арбитър е Корай Генчерлер.

Делегат на УЕФА е Виталий Данилченко от Украйна, а съдийски наблюдаващ испанската легенда от реферските среди Луис Медина Кантайехо.

34-годишният Халил Умут Мелер е от Измир, интернационален рефер е от 2017-а година. В живота работи като управител в стопанската система, а звездата му изгрява на Европейското състезание за юноши до 17 години, след което УЕФА го реалокира в Категория 1 на съдийството.

Междувременно треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев изрази убеденост, че скоро " алените " ще се върнат на победния път във вътрешното шампионата след серията от пет следващи мача без победа в шампионата.

" Всеки резултат, който не е добър за нас, ме тормози. За страдание във вътрешното състезание резултатите са неприятни и виновността за това е на целия тим, очевидно не сме съсредоточени в отбрана, пропущаме и доста положения.

Трябва ни доста малко, с цел да създадем тази крачка и се надявам скоро да се върнем на победния път във вътрешното състезание ", разяснява Стамен Белчев на брифинг през днешния ден, откакто получи премията за треньор на месец септември в анкетата измежду спортни медии и редакции.

ЦСКА стартира присъединяване си в групите на Лига Европа в четвъртък и Белчев има вяра, че отборът му има сили да покаже положително лице и с малко късмет да продължи във етапа на елиминациите през пролетта.

" Клуж е един от солидните тимове в Румъния. В последните години постоянно играе в групите на Шампионска лига и Лига Европа. Силните им страни са скоростта в предни позиции и ри статичните осъществявания. Ако им оставим пространства, ще имаме неприятности. Групата е тежка. Фаворит е Рома. Клуж и Йънг Бойс са солидни и уравновесени тимове. Но и ние си имаме нашите шансове. Ще опитаме да покажем положително лице и в случай че има опция, да излезем от групата ", разяснява Белчев..

" Отборът ни е квалифициран физически. В доста от мачовете до последно търсим успеха, вкарваме голове в последните минути. Отборът е квалифициран, имаме и задоволително футболисти, което разрешава ротации. Борим се и на трите фронта. Не се отхвърляме от нищо ", сподели още Стамен Белчев.

Треньорът на " алените " разкри, че Иван Турицов и Юнус Санкаре са възобновени от травми и към този момент упражняват наедно с останалите, само че към момента не са подготвени за цялостни 90 минути. Същото важи и за бранителят Пламен Гълъбов, който се контузи в мача против Етър.

" Пламен Гълъбов се усъвършенства. Имаше счупено ребро, от една седмица тренира, само че не е подготвен още да влезе в игра. Турицов и Санкаре упражняват наедно с останалите, след утрешната подготовка ще създадем проби и ще преценим какво е положението им ", сподели Стамен Белчев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР