Съдия №1 на България за 2017 г. Станислав Тодоров ще

...
Съдия №1 на България за 2017 г. Станислав Тодоров ще
Коментари Харесай

Съдия от черния списък на "Левски" ще свири дербито с ЦСКА

Съдия №1 на България за 2017 година Станислав Тодоров ще управлява дербито от 30-ия кръг на Първа лига сред ЦСКА и " Левски ". Реферът от Шумен беше назначен за основния дуел в борбата за купата, който ще се играе в събота 20 април от 17.15 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

Тодоров е арбитър от черния лист на " Левски ", откакто през предишния ноември сините оповестиха, че желаят в никакъв случай повече техни дуели да бъдат ръководени от него, Георги Кабаков и Ивайло Стоянов. " Аргументът, че са хора и че на всеки се случва да прави неточности, към този момент не се приема ", гласеше тогава писмото на клуба.

Причина за недоволството на " Левски " тогава беше неотсъдена дузпа в осминафинален мач в Купата на България с " Черно море ". Мачът приключи 2:2 в постоянното време, а варненци продължиха след дузпи. Срещата беше ръководена от Стоянов.

По-късно ръководителят на Съдийската комисия Йордан Сталев разгласи, че сините " би трябвало да не помнят за ултиматуми и съдии от чужбина ".

Станислав Тодоров има 17 мача през сезона, в които е посочил 71 жълти картона и четири червени. Реферът от Шумен е управлявал единствено един мач на сините след писмото на клуба от ноември. Това се случи точно на националния празник 3 март, когато " Левски " победи " Славия " с 3:0.

Общо от началото на сезона " Левски " има три мача при Тодоров – две победи и една загуба с голова разлика 4:1. ЦСКА е със единствено един – успеха над " Дунав " с 2:0 на 24 ноември като посетител.

Преди ден треньорът на алените Любослав Пенев изрази следващото си неодобрение от съдиите. Това стана след оповестяването на назначението за първия полуфинал за Купата на България с " Ботев " (Пловдив), който ще бъде управителен от Николай Йорданов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР