Съдия от Калифорния, който е обвинен в убийство, е изпратил SMS на служителите на съда: „Току-що застрелях жена си. Няма да дойда утре.“

...
Съдия от Южна Калифорния, обвинен в убийството на жена си,
Коментари Харесай

Съдия от Южна Калифорния, обвинен в убийството на жена си, е изпратил съобщение до съдебния си секретар и съдия-изпълнител след това да каже, че я е застрелял, казаха прокурорите в петък, когато го обвиниха в убийство и поискаха нови условия за освобождаване под гаранция. . Току-що застрелях жена си. Няма да дойда утре. Ще бъда в ареста. Много съжалявам. при обиск в дома му, включително и на пистолета, с който е стреляно. Властите казаха, че оръжията са законно притежавани. Пушка, регистрирана на негово име, не е регистрирана, според офиса на окръжната прокуратура.

Стрелбата е станала, след като Фъргюсън и съпругата му Шерил Фъргюсън са се скарали в ресторант на 3 август, казаха прокурорите в подаването им в съда. Те продължиха да се карат, след като се върнаха в дома си в престижния квартал Анахайм Хилс.

CBS Los Angeles съобщи.

В съдебния документ се казва, че съпругата е казала нещо от рода на "защо не насочиш истински пистолет към мен?" и той извади пистолет от кобура на глезена си и я застреля в гърдите.

В документа се казва, че възрастният им син се обадил на 911 и казал, че баща му е пил твърде много и е застрелял майка си.

< p>Джефри Фъргюсън също се обади на 911, за да съобщи неясно за стрелбата. Когато го попитаха дали е застрелял жена си, той каза, че не иска да говори за това в този момент и тя има нужда от парамедици.

Когато полицаите пристигнаха, Фъргюсън миришеше на алкохол и им каза: „О, човече, аз не мога да повярвам, че направих това", според документа.

72-годишният Фъргюсън беше арестуван миналата седмица. Той беше освободен ден по-късно срещу гаранция от 1 милион долара и трябваше да бъде изправен пред съда на 1 септември.

В петък прокурорите обвиниха Фъргюсън в убийство с подобрения, свързани с оръжия. Те искат той да предаде паспорта си, да носи монитор на глезена и да не притежава алкохол или огнестрелни оръжия.

Адвокатите на Фъргюсън, Пол Майер и Джон Барнет, излязоха с кратко изявление и отказаха да отговарят на въпроси. „Това е трагедия за цялото семейство Фъргюсън. Беше инцидент и нищо повече“, казаха те.

Фъргюсън е съдия от 2015 г. Той се занимава с наказателни дела в град Фулъртън в окръг Ориндж.

Започва юридическата си кариера в офиса на окръжния прокурор на Ориндж Каунти през 1983 г. и продължава да работи по дела за наркотици, за които печели различни награди. Той е бил президент на Адвокатската колегия на окръг Норт Ориндж от 2012 до 2014 г.

През 2017 г. Фъргюсън беше предупреден от Комисията за съдебно представяне за публикуване на изявление във Facebook за съдебен кандидат „съзнателно или безразсъдно пренебрегване на истинността на изявлението" и за това, че са приятели във Facebook с адвокати, които се явяват пред него в съда, според копие от констатациите на агенцията.

Фъргюсън каза на страницата си във Facebook, че е израснал в армията семейство и пътува из Азия като дете. Той продължи да посещава колеж и юридическо училище в Калифорния. Той и съпругата му се ожениха през 1996 г.

Шерил Фъргюсън преди това е работила в пробационните отдели на Санта Барбара и Ориндж Каунти, а по-късно в American Funds Service Company почти 20 години, преди да стане майка на пълен работен ден, CBS Лос Анджелис съобщи.

Адвокатът Джоел Гарсън каза, че се е запознал с Шерил Фъргюсън, когато е бил водач на бойскаути и нейният син Филип е бил в неговия отряд.

„Тя идваше при всички срещи", каза Гарсън. „Тя беше много активна в напредъка му в бойскаутите и дори след като той направи Eagle Scout, тя се появяваше на стари функции на войската. Тя продаваше тениски и всичко, което се искаше от нея. Много родители са родители, които се отказват и никога не ги виждате, но тя беше много активна в скаутския комитет."

Адвокатите на Джефри Фъргюсън, Пол Майер и Джон Барнет, излязоха с кратко изявление и отказаха да отговорят на въпроси, съобщи CBS Los Angeles.

"Това е трагедия за цялото семейство Фъргюсън. Беше инцидент и нищо повече", казаха неговите адвокати.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР