Съдия от Ню Йорк отхвърли искането на Доналд Тръмп Доналд

...
Съдия от Ню Йорк отхвърли искането на Доналд Тръмп Доналд
Коментари Харесай

Стана ясно кога започва делото срещу Тръмп за подкуп към порноактриса

Съдия от Ню Йорк отхвърли настояването на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския за снемане на обвиняванията, повдигнати против него по отношение на пари, платени на порноактриса, съобщи Ройтерс. Той насрочи началото на делото за 25 март.

77-годишният Тръмп, главен кандидат за републиканската номинация за президентските избори през ноември, изиска от съдията Хуан Мерчан да отхвърли обвинителния акт, съдържащ 34 точки, в който той е упрекнат във подправяне на бизнес документи, с които да прикрие заплащането на 130 000 $ на порнозвездата Сторми Даниълс преди изборите през 2016 година.



Днес преди началото на чуването в съда Тръмп повтори изказванията си, че казусът е политически стимулиран. " Нямаше да се стигне до това, в случай че не се бях кандидатирал за президент и акцията ми не вървеше добре ", сподели той в коридора пред правосъдната зала. 



Протестиращи против Тръмп се бяха събрали пред постройката на съда, носейки плакати, на които пишеше: " Без диктатори в Съединени американски щати ", отбелязва Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР