Съдия от Флорида издаде в сряда временно разпореждане, което забранява

...
Съдия от Флорида издаде в сряда временно разпореждане, което забранява
Коментари Харесай

Фаталният удар на Боб Сагет е бил като от бухалка

Съдия от Флорида издаде в сряда краткотрайно предписание, което не разрешава да се пускат всевъзможни записи, свързани с следствието на гибелта на Боб Сагет. Това стана откакто фамилията му заведе дело, базирайки се на опасения за неприкосновеността на персоналния живот, напомня life.dir.bg.

Решението на съдията идва очевидно във връзка на изявления, в които се разяснява, че полицията счита, че артистът е умрял откакто си е блъснал тила в таблата на хотелското си легло. Въпреки че лекарите споделят, че пострадванията му са толкоз тежки, че наподобяват като че ли е бил ударен с бейзболна бухалка или от рухване от 30 фута (б.р. близо 10 метра).

65-годишният мъж беше открит мъртъв разследване на мозъчен кръвоизлив на 9 януари в хотелската си стая в хотел " Ritz-Carlton " в Орландо. Смъртта му беше избрана като акцидент.

Комикът злокобно предсказа гибелта си месеци преди да почине по време на записан подкаст, в който той декларира: " Ще ме намерят мъртъв в леглото ", оповестява " Radar ".

Вдовицата на Сагет - Кели Ризо, и трите му дъщери заведоха дело във вторник в Орландо, Флорида, като желаеха от щатския арбитър решение, което да забрани стартирането на каквито и да било записи от локалната здравна правосъдна работа и офиса на шерифа на окръг Ориндж, включващи следствието на гибелта на Сагет.

Докладът от аутопсията сподели, че Сагет има ожулване на скалпа, фрактура в основата на черепа, фрактури към очните кухини, кървене сред мозъка и тъканта, която го покрива, както и натъртвания в мозъка. Токсикологичният разбор не сподели никакви неразрешени медикаменти в тялото на Сагет.

Тази седмица източници на TMZ, споделиха, че съгласно електронното заключване на входната врата на хотелската му стая никой различен не е влизал след него. Може би се е блъснал, изпаднал е в безсъзнание и по-късно е умрял, считат още детективите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР