Съдия Артър Енгорон смъмри Доналд Тръмп, след като бившият президент

...
Съдия Артър Енгорон смъмри Доналд Тръмп, след като бившият президент
Коментари Харесай

Съдията издава заповед за запушване и укорява Тръмп след публикация в социалните медии, атакуваща негов чиновник

Съдия Артър Енгорон смъмри Доналд Тръмп, откакто някогашният президент атакува негов служител в обява в обществените медии във вторник и забрани на страните да вършат бъдещи мнения за неговия личен състав.

„ Тази заран един от обвинените разгласява в (а) акаунт в обществените медии пренебрежителна погрешна и персонално идентифицираща обява за член на моя екип. Въпреки че от този момент подредих обявата да бъде изтрита и явно е по този начин, тя също беше изпратена по имейл до милиони други получатели “, сподели съдията в съда.

„ Личните нападки на който и да е член на моя правосъден личен състав са неприемливи, неуместни и няма да ги търпя “, сподели съдията.

Тръмп гледаше право напред към съдията, до момента в който издаваше заповедта.

Тогава съдията сподели, че всички страни не би трябвало да приказват обществено за членове на правосъдния личен състав.

„ Считайте това изказване за заповед, забраняваща на всички страни да разгласяват, изпращат имейли или да приказват обществено за членове на моя личен състав “, сподели Engoron. „ Неспазването на това … ще докара до съществени наказания. “

Тръмп разгласява в Truth Social във вторник, атакувайки служителката на Engoron, потвърждавайки, че тя е „ гадже “ на водача на болшинството в Сената Чък Шумър, демократ от Ню Йорк, и демонстрира фотография на двамата дружно.

„ Колко позорно! “ Тръмп написа. „ Този ​​случай би трябвало да бъде преустановен неотложно. “

Не беше незабавно ясно, че има връзка сред служителя на Енгорон и Шумер с изключение на правенето на фотография. CNN се свърза с офиса на Шумър за коментар.

По време на обедната отмора преди предизвестието на съдията имаше необикновена интензивност отвън правосъдната зала и Тръмп влизаше и излизаше по време на почивката. Имаше и малко закъснение преди съдът да се свика за следобедното съвещание.

През последните два дни Тръмп непринудено участва на гражданския развой в Ню Йорк, където основният прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс заведе дело за 250 милиона $, обвинявайки Тръмп и съобвиняемите в осъществяване на многократна машинация посредством раздуване на активи, с цел да получат по-добри условия за търговски действителни имотни заеми и застрахователни полици.

Главният прокурор на Ню Йорк желае да забрани на Тръмп да прави бизнес в щата. Миналата седмица съдията постанови, че Тръмп и неговите съобвиняеми са виновни за „ упорити и многократни “ измами, едно от седемте изказвания, които основният прокурор се пробва да потвърди.

В понеделник Тръмп също преследва служителката в мненията си отвън правосъдната зала, макар че не я загатна по име.

„ И този съдия-измамник, мразещ Тръмп. Единственият, който ненавижда Тръмп повече, е неговият помощник там горе “, сподели Тръмп. „ Човекът, който работи с него. Тя крещи в ухото му съвсем всякога, когато зададем въпрос. Позор. Това е срам. ”

Снимката на Шумър и чиновника беше оповестена предходната седмица от неразбираем акаунт в X, прочут преди като Twitter, който имаше по-малко от 200 почитатели към вторник.

Публикацията, която Тръмп включи като изображение в личната си обява в Truth Social, не твърди, че служителката е била приятелката на Шумър, а просто че двамата „ се беседват “. Тръмп добави неоснователното изказване за „ другарка “.

Тази история е обновена с спомагателни разработки.

Даниел Дейл от CNN способства за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР