Съдия Артър Енгорон, който постанови решение за 355 млн. долара

...
Съдия Артър Енгорон, който постанови решение за 355 млн. долара
Коментари Харесай

Съдия по едно от делата на Тръмп получи писмо, съдържащо неизвестно прахообразно вещество

Съдия Артър Енгорон, който постанови решение за 355 млн. $ против предходния президент Доналд Тръмп по делото му за гражданска машинация, е получил в сряда плик с бял прахуляк, което е провокирало незабавна реакция в постройката на съда в Ню Йорк, удостовери пред NBC News източник, директно осведомен с случая.

Съдията и чиновниците му не са били изложени на въздействието на веществото - пощата му се ревизира авансово всеки ден и е била прихваната, преди да стигне до него, е декларирал източникът. Според полицейското ръководство на Ню Йорк правосъден чиновник е отворил писмото и прахът е изпаднал, като е изложил служителя и различен правосъден чиновник на въздействието на веществото, е показал източникът. Пожарната работа на Ню Йорк твърди, че двамата са отказали всякаква здравна помощ. 

Заплахата надалеч не е първата против съдията. Миналия месец полицията в Лонг Айлънд се отзова на бомбена опасност в дома му, часове преди да стартират заключителните причини по делото " Тръмп ".

След като процесът стартира предходната година, чиновниците обявиха в правосъдно досие, че съдията и неговият чиновник са били наранени от " поток " от закани, откакто Тръмп неведнъж ги е подлагал на критика в обществените медии, в това число доста, които правоприлагащите органи са сметнали за " достоверни ".

Тези закани накараха чиновниците на съда да работят с " ФБР и Вътрешна сигурност, с цел да разработят подобаващи ограничения за сигурност, които да бъдат приложени за отбрана на съдията, личния състав на адвокатската фирма му и тясно обвързваните към него лица, в това число фамилията му ", се показва в документите по делото.

Адвокатите на Тръмп обявиха, че той не носи отговорност за дейностите на своите последователи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР