Съдиите и съдебните служители от Районен съд –Дупницасе включиха в

...
Съдиите и съдебните служители от Районен съд –Дупницасе включиха в
Коментари Харесай

Съдиите и съдебните служители от Районен съд – Дупница подкрепиха БЧК и инициативата „Мартеница с кауза“ за децата в риск

Съдиите и правосъдните чиновници от Районен съд –Дупницасе включиха в дарителската акция на Българския червен кръст -„ Мартеница с идея “. Тя е в поддръжка на деца в неравностойно състояние.Със събраните средства ще се организиратлетни, дневни лагери за деца в риск, като на тях те ще преминат разнообразни образования, като първадолекарскапомощ,първапсихосоциалнаподкрепа, екология и други.

Мартениците са направени от младежите и бабите – доброволци на БЧК – Кюстендил.Посредницинаинициативатав Съдебната палатав Дупница бяха Василена Стефанова от СЕУ „ Св. Паисий Хилендарски “ - 12 клас, Габриела Симеонова иДеси- Слава Станимирова от 8 клас на Езикова гимназия,ид- р Емилия Кацарска–директорна БЧК – Кюстендил.Благородната идея поддържаха ръководителят на районен съд – Дупница, арбитър Иван Димитров, заместител – ръководителят, арбитър ЕлиСкоклева, съдии, прокурори от Районна прокуратура, чиновници на Районния съд и прокуратурата, юристи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР