Съдебномедицинската експертиза ще даде отговорите на въпросите кога точно е

...
Съдебномедицинската експертиза ще даде отговорите на въпросите кога точно е
Коментари Харесай

Има ли връзка между случая с Ангел Христов и убийството на Къро

" Съдебномедицинската експертиза ще даде отговорите на въпросите по кое време тъкмо е умрял и от какво тъкмо. Резултатите се чакат през днешния ден или на следващия ден. Няма данни да има съгласуваност сред случая с Ангел Христов от " Братя Галеви " и убийството на Красимир Каменов - Къро ", съобщи Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията.

Според Тихомир Безлов по отношение на бизнес връзки двамата са имали общи регистрации на компании, само че няма тесни връзки сред тях.

Тихомир Безлов разясни, че Ангел Христов може да е влезнал в страната ни през зелена граница през Гърция или през Сърбия, Румъния или Македония.

" Реалистично е да бъде с подправени документи. Този случай и бягството на Пепи Еврото нямат въздействие върху кандидатурата на България за Шенген, зависи от гласуването на Австрия. Версията за връщането на мутренските времена е много пресилена ", сподели още Тихомир Безлов пред Българска национална телевизия.

Според журналиста Кирил Борисов, Ангел Христов в действителност е умрял от инфаркт. Той беше песимистичен във връзка с това да е докаран в страната към този момент починал. " Това, че страната е сюрпризирана е различен въпрос ", сподели престъпният публицист.  

" Публичният лист в Интерпол на търсени българи е 48 ", заяви още Борисов. 

По мотив някогашния следовател Петьо Петров, който също се търси, сподели, че хора с власт и пари могат да изоставен страната по доста способи.

" Братя Галева са траяли да работят за страната и откакто са напуснали Министерство на вътрешните работи.  Те могат да изоставен страната по доста способи, без да си дават персоналните документи ", разяснява още Борисов. Той ги дефинира като хора с въздействие в бизнеса и в ъндърграунда. 

 Ангел Христов не е влезнал с неговите документи - може да се бил с непознати или с изменена осанка, каза  Красимир Занев, някогашен началник на отдел " Издирване ". И изясни, че на Граничен контролно-пропусквателен пункт има техника, която да алармира дали даден паспорт е подправен, както и дали фотографията подхожда на името.

Тази заран аутопсията ще отговори на доста въпроси - дали е естествена гибелта на Ангел Христов, по кое време е настъпила, каква е повода, добави Занев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР