Съдебните власти в Бразилия сложиха край на делото срещу американския

...
Съдебните власти в Бразилия сложиха край на делото срещу американския
Коментари Харесай

Прекратиха делото срещу Лохте

Съдебните управляващи в Бразилия сложиха завършек на делото против американския плувец Райън Лохте, който беше упрекнат през предишното лято в лъжесвидетелстване при случай по време на олимпийските игри в Рио де Жанейро. Делото се счита за завършено, откакто беше разкрито, че Лохте не е подал съзнателно неверна информация пред управляващите.

" Радостни сме, че съдът най-сетне отхвърли обвиняванията против господин Лохте и призна, че той не е направил закононарушение по време на престоя си в Бразилия. Надяваме се, че следователите ще одобряват решението на правосъдните управляващи и тази сага може най-сетне да бъде завършена ", съобщи юристът на плувеца Джеф Остроф.

Олимпийският първенец от Рио 2016 се замеси в голям скандал със съотборниците си Гунар Бенц, Джейк Конгър и Джеймс Фейгън. Те потрошиха тоалетна на бензиностанция в бразилската столица, а по-късно оповестиха, че са били нападнати и ограбени от въоръжени нарушители.

Местните управляващи обаче използваха запис от видеокамерите на бензиностанцията, с цел да потвърдят, че плувците са излъгали.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР