Съдебните действия, предприети от ирландското правителство срещу противоречивия Закон за

...
Съдебните действия, предприети от ирландското правителство срещу противоречивия Закон за
Коментари Харесай

Действията за ирландско наследство ще допълнят предизвикателствата на жертвите на проблемите – Макдоналд

Съдебните дейности, подхванати от ирландското държавно управление против спорния Закон за наследството на Обединеното кралство, ще добавят провокациите на жертвите на проблемите в Северна Ирландия, съобщи водачът на Шин Фейн Мери Лу Макдоналд.

Г-жа Макдоналд сподели, че законодателството, предопределено да се оправи с наследството от проблемите в Северна Ирландия, е „ фрапантно нарушаване на интернационалните закони за правата на индивида “.

Въпреки това Ulster Unionist Лидерът Дъг Бийти сподели, че ирландското държавно управление не е направило нищо, с цел да се оправи с наследството на Проблемите. Законът за проблемите в Северна Ирландия (наследство и помирение) от 2023 година е несъответстващ със отговорностите на Обединеното кралство по Европейската спогодба за правата на индивида.

Аспекти на законите, които получиха кралско утвърждение през септември, включват лимитирана форма на имунитет от наказателно гонене за закононарушения, свързани с проблеми, за тези, които си сътрудничат с новат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР