Съдебната система помага на това да сме най-бедните. Бедността идва

...
Съдебната система помага на това да сме най-бедните. Бедността идва
Коментари Харесай

Лозан Панов: Борисов даде на ДПС съдебната власт, Радев е фалшив герой

Съдебната система оказва помощ на това да сме най-бедните. Бедността идва от това, че хората не усещат спаведливост, кое почтено и непочтено. Предлагам ви президент, който може да каже дали е почтено и непочтено, съобщи той. Нечестно е един да няма къде да живее, а друти да имат покои. Нечестно е едни да не получават здравни услуги за разлика от други. Ще споделям на хората кое е почтено и кое непочтено, уточни той.

Всичко се повтаря като някакво дежавю. Не обществената тематика изкара хората на улицата, а тематиката за мафията, която още веднъж се отнася до правосъдната система. В Росенец хората видяха сараите на Ахмед Доган. Тези, които стоят зад Иван Гешев, му дадоха сигнал да нападна президентството, с цел да се измести тематиката с парцелите на Доган. Нормалният яд на хората беше управляван от президента. Той го пое без съображение, само че тогава замълчах, тъй като не желаех да вземам участие в основаването на подправен воин, разяснява Лозан Панов.

Радев ли е подправен воин, попита водещата. Вече споделих - бе отговорът на Панов.

Иван Гешев мина като торнадо в страната и сподели, че проблеми в правосъдната система съществуват. Затова с моята непримиримост мога да оказа помощ като президент. Президентската институция може да бъде остойностена с темперамент. Тези, които сега ни пазят, в действителност пазят крадците. София беше окупирана и представляваше нещо като " военно състояние " и " полицейска академия ". Говоря за избора на основен прокурор. Тогава президентът върна предлагането на Висш съдебен съвет, тъй като имало единствено един претендент, само че не се загатнаха какви са качества на Иван Гешев. Ако аз бях президент, нямаше да подпиша указа той да стане основен прокурор, тъй като няма качества. Един президент като свое кредо би трябвало да има интереса на народа, да покаже, че го брани от един подобен човек, който няма качества да е основен прокурор, сподели още Панов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР